Reforma Interior - Figueres

  • Encargo: Roser y Oriol
  • Año: 2014
  • Tipología: Reforma interior
  • Encargo: Diseño y dirección de obra

Detail:

Roser and Oriol’s house is well located, but the distribution and finishes were obsolete.

The reform was based on opening the kitchen to the living room.

True to the motto, less is more the partitions were removed to get an open and bright space.

We decided to leave the vaults seen to give more height and light to the room.

The mix of styles gives a contemporary character to the room. The floors were unified and the washbasin was modernized with the same personal union between modern and old.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies